Good-Games: Nyár

2010.06.17. 16:00

Üdvözletem!
  Ugye észrevehettétek, hogy nemrég még 3 napos live-maratonok voltak, mostanában adás pedig egyáltalán nem volt. Ígérgettük néhány adás alatt, hogy nyáron lesz ez meg az, ennyi meg annyi live adás. De mennyi az az annyi?

  Elöljáróban annyit szeretnék elmondai, hogy az adások nagyrészt hétköznap lesznek és kezdéstől függetlenül maximum (nem hiszem, hogy sűrűn kell majd ennyi idő) 16:00-ig tarthat. Kezdések átlagosan 10 óra körül lesznek.
Hetente legalább 2 adást szeretnék legalább megejteni.

Lesznek egyszerű adások, amelyek esetében nem láttok majd plakátokat a blogon, ezeknek nem lesz külön témájuk. Lesz, amikor csak játszom, lesz amikor beszélgetünk. Vendégek pedig azok lesznek az ilyen adásokban, akik akarnak. Persze, egy 10 fős nézőseregre nem vágyom.
Amennyiben megjelenik egy bemutató/kritika/teszt akkor 2 nap adásszünet következik.

Lesznek a már megszokott, komplikáltabb adások, ezekre áldozhatunk egy-egy hétvégét. Ugyanolyan egyjátékos vagy beszélgetős liveok lesznek, mint amiket eddig láthattatok.

Azt, hogy mivel játszom majd az egyszerű adásokban, itt találhatjátok lennt, 'A hét játékai' címmel. Folymatosan frissülni fog!

A hét játékai:
Split/Second: Velocity, Blur, Prince of Persia: The Forgotten Sands, Borderlands, Resident Evil 5, Risen, Wolfenstein (2009).
Az első adás időpontja: 2010. 06. 23. - 10:00


Az első 8 játék jut tovább a 2. heti adásokra.

Erevis

A bejegyzés trackback címe:

https://good-games.blog.hu/api/trackback/id/tr442077407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Urgod 2010.06.17. 17:43:37

Ha BC 2 live lesz, akkor én is beszálhatok majd a multiba?

[SPARK] 2010.06.17. 19:13:08

Én Episodes from Liberty Cityre szavaztam :)
süti beállítások módosítása