A kis balett táncos

2009.08.09. 01:00

Nos elősször is ez egy új kategória a blogon ami Funny&Interesting néven fog futni. Itt vicces és érdekes képeket vagy netán híreket fogtok látni amit Sindare fog vezetni. Most csak kivételesen írom én.

Lehet küldeni képeket, híreket vagy bármilyen anyagot a good-games@index.hu-ra vagy Sindare e-mail címére a server.revo@gmail.com-ra. Minden e-mail-t szívesen várunk :)


Dávid küldött nekünk egy igencsak érdekes kis képet :) Köszi neked!

Nem is tudtam hogy a lovagok is járnak balett oktatásra. De hogy még haláluk percében is lenyomják a figurákat, az azért már túlzás :D

A bejegyzés trackback címe:

https://good-games.blog.hu/api/trackback/id/tr941296555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fallerv (törölt) 2009.08.12. 20:00:44

@eddyvaok: héjjj az én kedvencem a pop ww :@

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2009.08.13. 12:20:08

@fallerv: nem tudom mit szerettek a Prince Of Persia második részén...sztem nagyon elszarták...én is POP fan vagyok rengeteget játszottam már vele főleg az első és harmadik részével de a második egyáltalán nem tetszett...
süti beállítások módosítása