Itt az idő bosszút állni!

2009.08.16. 17:56

 Ma a Ki vagy rúgva! (angol nevén: Sacked-your last day) nevű játékra esett a választásom. Köcsög a főnök? Ordít a gyerek? Nem hagy békén az asszony? Hát szopjál!! Ja bocsánat ez nem az…(South Park). Eljött a nap amikor elmehetsz a munkahelyedről ahol állandóan maceráltak a munkatársak és mindig bukó volt a főnök. Te mit tennél az utolsó napon? Hát persze. Bosszú, ami nagyon édes. A játék lényege hogy keresztbe kell tenni a munkatársaknak illetve a főnöknek, minden lehetséges módszerrel, a WC eldugítástól a számítógép leformázásáig. Ezekért mind különböző pontszámot kapunk. A játékot két módban játszhatjuk, a scroremod és a timemod. A Scroremodban az a lényeg hogy van egy megadott idő ami alatt szereznünk kell pontokat de nincs pont limit, tehát annyit amennyit sikerül.A Timemodban, egy bizonyos idő alatt egy megadott pontszámot el kell érni. 20 pálya van, amik egyre nagyobbak és több mindent lehet csinálni. A borító szerinte 200 féle csínytevés van, de szerintem tényleg van annyi mert elég sok mindent lehet csinálni. De hogy mi is a nehézség a játékban? Az hogy ha a kollegák esetleg a főnök meglát minket amikor éppen szétverem a főnöki irodában az akváriumot vagy belepisálok a kávéba akkor az cinkes. Nem láthatnak meg erre vigyázni kell. De mi van ha meglátnak. Most tuti hogy arra gondoltok hogy akkor kezdhetjük előröl a pályát. Hát a Kis Pali nagy fasza kezdené előröl. Nem! Egy jó megoldást találtak rá. Ezt majd látjátok a videóban, nem írom le mert hülyén hangzana ;).

Ja amit nem mondtam, de ez egy felül nézetes játék legalábbis nem teljesen felülnézetes van erre egy szó hogy milyen nézet pontosan de nem jut eszembe aki véletlen tudja írja le;). És az a huncut zene ami játék közben megy nagyon festőien illik a ahhoz például ha valaki bezárok a klotyóba. Ötletes játék de egy kicsit több energiát is fektethettek volna a kinézetébe. Mivel ez egy 2004es játék picit jobb grafikai színvonalat vártam volna el, de semmiképpen sem rossz és nem rontja a játékélményt. Ez kb az egyszerű de nagyszerű kategóriába sorolható. A mesterséges intelligencia sem hág a tetőfokára. Minden embernek van a játékban egy látószöge amit ha rákattintunk láthatunk, mint a Commandosban. Ha ezen kívül vagyok egy centivel is akkor már nem bukunk le még ha a kávé automatát is „küdöm” szét. De ez sem rontja magát az összképet, csak kicsit bugyutává teszi a dolgokat. Érdemes meg venni hiszen csak 990 Ft.- tehát ezt az arat megéri. Ezért csak ajánlani tudom hogy megvegyétek. Idézek a borítóról: „Eltömni a WC-t, a mikrót a levegőbe röpíteni és a főnököt mérgesíteni – néha a kívánságok valóra válnak. Ez Jo Bless utolsó napja, hangulata mélyponton, de harc nélkül mégsem szeretné feladni – és a bosszú édes!” Ez sok mindent elmond, mindenkit nagyon naaaaagyoooon fel kell idegesíteni. A játék jól levezeti a feszkót:).
 
Gépigény:
 
Windows 98/ME/2000/XP
600 Mhz Pentium II vagy jobb
DirectX  8.1 vagy jobb
128 MB Ram
DirectX 8 kompatibilis hangkártya
350 MB merevlemez
 
 

Értékelésem

 

Grafika: Jó de lehetne jobb, de igazából nem rossz és nem zavaró. 9/10
 
Mesterséges intelligencia: Kicsit érdekes de ez sem zavaró. 9/10
 
Játékélmény: Jó sokat játszok vele nagyon jó idő töltés. 10/10
 
Összességében: Kisebb nagyobb bakikkal de ez egy jó játék. Mindenkinek ajánlani tudom! --> 9.5/10
 
Remélem tetszett, kérdések az acelagyar@freemail.hu ra vagy kommentekbe. Kösz hogy elolvastad.

 

Szerk.: KV=Kávé de szerintem rájöttetek, rossz sokásom hogy így írom.:)

A bejegyzés trackback címe:

https://good-games.blog.hu/api/trackback/id/tr871313293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2009.08.16. 19:26:03

grat ez jól sikerült :)
én a Pokoli Szomszédokra hasonlítanám ezt a játékot :)
Régen játszottam vele...de igazából annyira nem jött be...de a teszt klafa lett :P

t1011 2009.08.16. 19:52:50

jó lett isty nekem megvan ez a játék és télleg elég pokoli szomszédok stílusú csak az kicsit jobb

Isty01 · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2009.08.16. 20:05:01

@t1011: @Borsesz: íKösz, örülök hogy tetsziok, és tényleg léggé hasonló.

PJ (GCS) · http://gamecsaszar.blog.hu 2009.08.16. 20:35:28

Hát a Kis Pali nagy fasza kezdené előröl. xd

Isty01 · http://cyanideandhappiness.blog.hu/ 2009.08.17. 00:23:07

@Isty001: Direkt elrejtettem hátha valaki t zavarnak a csunya szavak xD

Chip2 · http://gameplays.blog.hu/ 2009.08.17. 10:24:39

amikor először elolvastam a címet azthittem valakit kirúgnak a GooD-Games-ről:D De hála istennek nem.
A teszt pedig jó lett.Tényleg hasonlít a Pokoli Szomszéddokra, de az azért sokkal jobb

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2009.08.17. 17:31:22

@Chip2: isten ments :D most jöttünk még csak igazán össze XD

nagyQkac 2009.08.19. 18:06:13

jo lett a vidi megint kedvet kaptam rá csak utána rájöttem hogy nekem ez nem teccet ez a játék(hibákért elnézést)
süti beállítások módosítása