Hogyan csajozzunk kartondobozól? (MegtalGearSolid)


Persze ha videojáték-reklám, akkor jól tudjuk, hogy nem elég, ha szép fogakkal a kamerába meredve mondjuk: "MGS, mert megérdemlem!" Szükséges megfogni a termék célcsoportjának figyelmét nemde? Szerencsére a japán gémerek is legalább annyira kedvelik a humort mint mi pór-nyugatiak. A Peace Walker című PSP-s alkotás reklámja ennek rendje és módja szerint igyekszik egy kis mosolyt csalni arcunkra.

Kattanj a továbbra!
 

A videoban egy fiatal srác járja az iskolát egy dobozba bújva. A végén azonban amikor éppen egy másik fiú próbál udvarolni egy lánynak, előugrik, és megzavarja a turbékolást a kérdésével: "bejönnél a kartondobozomba?" A lány persze meglepve áll az eset előtt, úgy tűnik még be is vállalná a srácot a dobozban, de végül a kiskrapek kijavítja magát, és kiderül, hogy a kérdést valójában az udvarló fiúnak szánta... öööh, szerencsére csak PSP-zni hívta, nem egyéb okokból.

 

 

Forrás: Ázsiamánia

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://good-games.blog.hu/api/trackback/id/tr562060342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása