Junior Oscar eredmények

2010.05.15. 19:45

Üdv!

Örömmel mondhatjuk, hogy másodikok lettünk a "Legjobb blog" pályázaton. Nagyon örülünk ennek, de sok dologban nem értünk egyet!

Elősször is az, hogy mi folyamatosan figyeltük a szavazást, és nem értjük, hogy nekünk hogy lett 120-nál több szavazatunk. Nem tudom melyik nézőnk szavazott többször, de nagyon nem néztük szép szemmel. 18:30 környékén, 80 volt a szavazatok száma, és mi el is könyveltük hogy ennél több nem lesz. Érdekes...

A másik dolog, hogy a Yeshno, hogy verekedte fel magát, 60-70 szavazatról, egészen 100-ra? Ugyancsak volt egy gyanús emberke, aki a kedvenc blogját akarta győztesnek.

Az utolsó dolog, pedig hogy ezekre a dolgokra, senki se figyelt a Junior szerkesztők, és adminok között! Nagyon elszomorít ez minket. Szerintem olyan fél 7 környékén, minden percben figyelni kellett volna a szavazatokat. Legalábbis így lett volna tisztességes. Van a Junioroknál 4, azaz 4 szerkesztő!!! Egyikse volt képes figyelni?

Kicsit felbosszantottuk ezen magunkat, hogy miért nem lehet tisztességesen, szavazni...

Természetesen elfogadjuk a második helyezést, és örülünk neki. Hamarosan ki is tesszük oldalra, egy kép formájában.

(Remélem elolvassák ezt a Junior adminok, és tudunk beszélgetni.)

Üdv: GG team

A bejegyzés trackback címe:

https://good-games.blog.hu/api/trackback/id/tr582005778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.15. 20:02:52

Amúgy... nem szeretném a YeshNo-t lealázni, de... nézzenek már rá arra a rohadt blogjukra! Egy deka modding nincs rajta! Ezt a sablont valahonnan leszedték netről és kicserélték a fejlécet! Ennyi! Mi ér ezen valamit?

Én nem tudom, hogy Borsesz honnan szülte(d) ezt a sablont, Wild Fantasy (ahogy páran állítják), vagy te is egy alap sablonból... de ebben legalább van munka... nem csak egy sz*ros fejlécképet cserélt(él) ki.

A GG-n kívül az egyetlen blog, ami esetleg megérdemelhette volna a győzelmet, az az MG! De az ő győzelmük meg más fajta ismert okok miatt nem lett volna fair!

A lényeg, hogy BUNDA!

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.15. 20:04:11

@Millenotti: Pontosabban: netről szedett sablon, nem pedig alap sablon... :)

[SPARK] 2010.05.15. 20:08:15

Idézem amit a csetre írtam:
"de mi a f*szért nyúlkál bele valaki a szavazásokba? istenem... szánalamas az aki nem bírja elviselni..."

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2010.05.15. 20:33:10

@Millenotti: de most igazából az is érdekes, hogy a Yeshno-nak, nemhiszem azért hogy ennyi látogatója lenne. Van úgy hogy nincs komment vagy max 1-2. Nem értem...

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2010.05.15. 20:45:04

@Gucs: nem is aztmondtam hogy a Yeshno szerkesztői csinálták. Sztem is valameik 10 éves nézőjük...

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.15. 20:46:45

@Borsesz: Ja... pont most néztem őket az előbb, a legutolsó poszt 12-én ment (kissé inaktív blog) valami live problémáról vagy miről és volt 1 kemény komment! Míg itt mindennap van bejegyzés, sokszor több is van naponta, kommentek is vannak szép számmal és mégis kikapott ez a blog, attól az igénytelen sz*rtól, amiben semmi munka nincs! Hát gratulálok! :S

Ki lehetne tenni oldalra egy új szavazást:

Kérdés:
Te szíved szerint szembeköpnéd a YeshNo és a RPCJ adminjait, valamint azt a rohadt csaló ***-t (aki mellesleg valószínű admin egyben...)?

Válaszok:
Igen
Nem kicsit
Igen
Meg is rugdosnám őket...
Igen
Gondolkodás nélkül
Igen

:S

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2010.05.15. 20:49:55

@Millenotti: hát mindenesetre érdekes...nagyon nagy csipázom az ilyen dolgokat :S
A régi honlapjaimon is mindig ebből volt a probléma.

De az is idegesítő hogy a miénkre is egy csomó szavazat ment :(

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.15. 20:50:40

@Gucs: @Borsesz: Van nézőjük? Ki? Max egymás videóit nézik, másét nem nagyon! És ami pluszban az alá ad, hogy valamelyik admin volt: Othikácska és Lalika még véletlenül sem foglalkozott vele, csinálták mintha semmi gond nem lenne... esetlegesen én csináltam volna ezt, tuti fel lennének akadva és már új szavazás menne és a fél világ tudná, hogy mekkora csaló k*csög vagyok... na erről ennyit!

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.15. 21:07:18

@Gucs: Ne legyél... nem biztosra mondom, de könnyen elképzelem!

nem_copyz 2010.05.15. 21:29:12

Millenootti: Elárulnád hogy ki vagy és miért vádaskodsz? Yeshno nyert. Nem volt bunda ez 100%
Szerintem te is csak egy "tökmindegy mért csak csináljunk balhét" féle tag lehetsz.
A Yeshno tiszteségesen nyert. Ennyi.

V · http://www.youtube.com/user/SpaceNinja88 2010.05.15. 21:31:32

yeshno.blog.hu/2010/05/15/good_games_reflexiom

Lehet nekem ugrani, és gratulálok. Amúgy is nem az én ötletem volt a nevezés.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.15. 21:36:20

@nem_copyz: Hát pedig igen rendesen részt veszek a videósok életében, bár azért nem vagyok túlzottan "elhíresülve"! Nem hallottál rólam, ennyi!

Nem? Akkor hogy lehet az, hogy 19:10-kor megnéztem a szavazást, az állás 79-75 volt a GG javára! Már akkor is vagy 20-30 pontos hátrányt dolgozott le a Yeshno, de az mindegy! Aztán 19:35-kor néztem meg, ekkor már 113-83 volt a Yeshno javára! Fél óra alatt sacc/kb. 40 pontot hoztak... hogy a fenébe ne hinné minden épeszű azt, hogy bunda? Mikor alig van kommentjük is? Akkor hogy lenne már ekkora nézőközönsége? Ne viccelj már! Ráadásul egész nap annyit kaptak, mint akkor fél óra alatt! Azért álljunk már meg egy szóra... szerinted én poénból találom ezt ki? Hát nem... Lehet engem szapulni, ez így volt, ahogy leírtam! Természetesen benne van az is, hogy tényleg nem bunda... oké, nem bunda! De ezen indokok tekintetében, ugyan hagy gondoljam már azt, hogy bunda... szerintem elég nyomós indok és véletlennek elég nehezen tekinthető!

nem_copyz 2010.05.15. 21:39:41

Az a gáz hogy 18:50-kor már lezárták a szavazást.....

Stukker 2010.05.15. 21:39:51

Én nem mondom azt, hogy tisztességesen nyertünk, mert nem tudom, hogy melyik néézőőnk ill. hallgatónk csalt. De arról biztosítok mindenkit, hogy egyik yeshno szerkesztőnek sincs köze hozzá.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.15. 21:53:28

@nem_copyz: Azért volt az, hogy 20 óra körül a YeshNo-nak hol 82 szavazata volt, hogy 113... lehet lezárták, mégis ugrált a szám, halál komolyan mondom! Még eredményhirdetés előtt írtam is a chaten, hogy nem zártam be a lapot és frissítem az eredményt és közben azon röhögök, hogy hol ez, hol az! Lehet nem láttad, mindegy!

@Stukker: Jó, akkor nem YeshNo szerkesztő... hogy őszinte legyek, nem is nagyon izgat, hogy ki volt! Számomra akkor is eléggé gyanús! Ez saját véleményem, kész! Úgysem lesz más a véleményem, amíg nem ad valaki a kezembe egy bizonyítékot! Ennyi!

@Gucs: Azt hiszem, hogy neked itt most a kicsi szádat el kellene küldeni aludni! Közöd sincs a dologhoz... én mondtam valamit, a YeshNo reagál, neked itt most nincs lapod! Csak idegesítesz tovább engem is! Most, egyszer, kivételesen: nem állnál le tényleg? Csak most...! Kösz!

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2010.05.15. 21:57:37

@Millenotti:
Nos én is azt tudom mondani, amit Visor már leírt a blogon.
1. ki a halál vagy, hogy vádolod itt az embereket anélkül hogy halványlila fingod lenne a dolgokról? Vagy kérdezd meg mert válaszolunk vagy f*gd be a pofát mert az ilyen rohadt sunyi ujjal mutogatós viselkedéstől agyf*szt kapok.
És még hosszan sorolhatnám a dolgokat.
Mond el a problémáidat ne pedig sunyi módon fikázni valamit.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.15. 22:07:17

@Darth Revan Mester: Erre csak azt tudom mondani, amit már 600x elmondtam (mint minden mást): képes vagyok olyan szinten lehurrogni mást első haragomban, ahogy nem kellene! Sajnos ez van! :/ De le is nyugszok gyorsan, most már eszem ágában nincs ujjal mutogatni! Még mindig érdekesnek tartom, de már kevésbé izgat a dolog!

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2010.05.15. 22:09:38

@Millenotti:
Mint mondtam érdeklődj utána a dolognak. Valószínűleg a szerkesztők utána tudnak nézni ezeknek a dolgoknak.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.15. 22:12:21

@Darth Revan Mester: Nem hiszem, hogy bárki törődne vele... chaten is hiába írtuk többen is, hogy bunda, eszük ágában nem volt reagálni rá! Nem izgat már annyira, úgysem változtat semmin! :/

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2010.05.15. 22:13:27

@Millenotti: Emberek! Felesleges vádaskodni, vagy ilyesmi! A szavazógép sajnos manipulálható volt, erről nem mi tehetünk. És a blog attól még nem inaktív, mert nem tartozik ehhez a Rossz PC Junior/Rossz PC Játékok körhöz. A napi látogatottság 500-1000 fő között mozog, szóval nem feltétlenül inaktív. És én már korábban is beismertem azt, hogy nem saját munka, mivel nem vagyok se kocka, aki egész nap a gép előtt rohad, sem informatikus, aki ért a CSS stíluslapok programozásához, sem grafikus, aki tud designt és egyéb vizuális elemeket készíteni.

Mindennek van módja, mindent meg lehet intelligensen beszélni, de ez, ez túlmegy minden határon. A bejegyzés is.

Ha valamivel baj van, akkor nem ilyen sunyi, szemét, alattomos módon kell megtenni, és másokat fikázni, hátba támadni.

Ezek után elgondolkodom, hogy abbahagyom az egészet, mert ad 1: grinctelen dolog egy vadidegen embert fikázni, anyázni, alázni ad 2: ráadásul ez elég unintelligens dolog, mint már többször hangoztattam.

Ad 3: egyébként te ki vagy amúgy, hogy beleszólsz a két csapat közti dolgokba? Tudtommal nem vagy sem Good Games tag, sem YeshNo tag, szóval ne szítsd a feszültséget ha lehet, és hagyd abba kérlek a fikázást, és ne ártsd bele magad a dolgokba.

További szép estét!

Polgár Csaba · http://cornersofthegalaxy.blog.hu/ 2010.05.15. 22:13:31

@Millenotti:
Persze mert megy a live meg ilyenek. Majd utólag utána járnak.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.15. 22:19:26

@laczfy87: A nap folyamán már számtalanszor leírtam azt, hogy leírtam azt, hogy mit gondolok! :D

Jó ez értelmetlen! :D A lényeg, hogy ha visszaolvasol, kapsz választ a mondandódra, nem írom le megint (és nem is másolom ki)!

@Darth Revan Mester: Az eredményen már akkor sem változtat! Lényegtelen... mindegy!

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2010.05.15. 22:21:35

@Millenotti: Elolvastam. Effectának is ezt tanácsoltam, hogy a hirtelen haragból hozott döntések rossz tanácsokat/eredményeket szülnek. Szóval kérlek, mielőtt megtámadsz minket, gondold át párszor.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.15. 22:24:08

@Gucs: Neked meg abba nem kellene beleszólnod, amihez az ég világon semmi közöd! Nekem sem kellett volna lehurrogni őket, de pont ez az, ami választó vonalat húz közöttünk... az én javamra! Én képes vagyok elismerni, hogy hibáztam! Mint írtam, nagy hibám az, hogy mindig először hurrogok, aztán gondolkozom! De legalább utólag belátom! Nagyon régen, mikor GT vitám volt, meg lett beszélve ÉRTELMESEN NitroN-nal! Mikor MG nekem esett: meg lett beszélve, elnézést kértem a hülyeségemért, el lett simítva! Lákit is sz*rrá szétszívattam, őt is békén hagyom! YeshNo-t is széthurrogtam, ellenük is beismerem, hogy először gondolkoztam és szóltam... ennyi! Sajnos ez egy ilyen adottság, nem tudok ellene tenni! Ez van! De legalább utólag beismerem, te viszont a büdös életbe nem fogod, szóval nincs miről beszélnünk!

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.15. 22:32:48

@Gucs: Nem kellett volna eleve... SEMMIT mondani! :) De látom, most sem szállsz magadba, csak gyorsan inkább elkussolsz! Őőő... fáj az igazság? :) Fáj hallani, hogy milyen vagy? :)

Atilye · http://pcjatekokelemzes.blog.hu/ 2010.05.15. 22:58:59

Milli nagyot csalódtam benned... (Azthiszem, hogy ez épp elég, ahhoz, hogy valaki magába nézzen kicsit...)

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.15. 23:09:30

@Atilye: Azt hiszem mindent leírtam, amit kell ezzel kapcsolatban! Ennél többet nem tudok tenni! Ez van! :/

peti960 · http://technika-clan.gportal.hu/ 2010.05.15. 23:17:06

@Atilye: @Millenotti: Borsesz ennek nem fog örülni itt szapuljátok egymást

MrMister 2010.05.15. 23:44:34

Emberek! Legyen végre béke :(

Nem akartam hogy ez legyen, bevallom hogy én voltam, aki szavazott a Yeshno-ra. Igazából nem tudom miért csináltam. Elegem volt már abból hogy a Good-Games meg a Maximum Games folyt még a csapból is. A Yeshno-t tartottam a legjobb blognak és ezért akartam hogy ők nyerjenek. Az eredeti állásuk vmi 50-60 szavazat volt és én feltornáztam. Télleg nem akartam hogy ebből ekkora nagy balhé legyen, ezért BOCSÁNAT GOOD-GAMES, BOCSÁNAT YESHNO. Nem fordul elő mégegyszer ilyen.
Remélem senkit sem sértettem meg.
Mellesleg minden más böngészőből lehet szavazni és ha még a sütiket is törlöd a böngészőkből akkor is újra szavazhatsz.

Szóval, mégegyszer bocsánat :(

MrMister 2010.05.16. 00:05:51

@Gucs: Igen nyugodtan hidd el :(
Tényleg sajnálom. Azt akartam hogy a Maximum Games még csak dobogós se legyen. A Good-Gamesből meg elegem van. Végignéztem a blogokat. Reactor blogja és a Yeshno volt szerintem a legjobb. És a Yeshnora szavaztam.
És tényleg bocsánat. Remélem lesz még lehetőség majd egy ilyen szavazásra, és ott jobb lesz minden.

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2010.05.16. 06:31:56

@MrMister: Ide is bemásolom a tisztább kép érdekében. Így nem tartom etikusnak elfogadni az első helyet, és a nyereményt. A következő Live adásunkra vagy gyere el személyesen és úgy, vagy készíts egy 1-2 perces hangfelvételt azzal kapcsolatban, hogy te voltál a bugger, és ezt 7 órakor, a Stukker interjú előtt lejátszom, vagy megbeszéljük élő egyenes adásban.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.16. 09:48:47

@Gucs: Hát szerintem ezt nyugodtan el lehet hinni! Szerintem egy ilyen szavazás megbundázása elég nagy hiba ahhoz (még ha csak egy ilyen nevetséges, szórakozás-alapú szavazás is), hogy alaposan odapakoljon az embereknek, ezáltal nem éppen főnyeremény magadra vállalni, amikor nem is te voltál! Szóval én elhiszem...

@MrMister: ...azonban amellett, hogy most ilyen meg olyan hibáról beszélünk, hogy bugger, meg vallanod kell, meg miegymás... én tisztelem benned azt, hogy bevallottad! A sok kis patkány 10 éves nem merné, csak lapítana! Ez mindenképpen a javadra írható és szerintem nem kell ezt ennyire felkapni, mint ahogy laczfy írta... hogy valljál! Hát most mi ez? Azért ne kapjuk már fel ennyire... elég nagyot hibáztál, az tény! De most mért ennyire megbocsáthatatlan ez? :S

Benyo513 2010.05.16. 09:54:30

@MrMister: Attól még, hogy nem tetszik a blogunk, nem kell összevissza csalni.

tasi13 2010.05.16. 09:56:58

öööö én most néztem meg és 1. helyen vagytok(szerintem ez a legjobb blog).

Benyo513 2010.05.16. 10:00:55

Ezennel kérem az(oka)t a rohadt csaló(ka)t akik a GG-re szavaztak, hogy kijárjon nekik az 1 HÓNAPOS BANN! Mert ez minden szempontból unfair volt! És szerintem egy GG tagnak sem kell az a rohadt díj ilyen formában, mert nálunk is csaltak!

@Millenotti: Te meg mit képzelsz magadról hmmmm? Most is több mint a kommentelők felét te teszed ki! Te itt ne védelmezd a GG-t, mert nem tartozol sem a Yeshno-hoz, sem a GG-hez! Vedd már észre magad ember!!! Jaj és nehogy azt mond, hogy a GG nézői nem csaltak, mert ugye számodra a GG a szent... Csak a Yeshno nézőit gyanúsítod hát gratulálok!

@laczfy87: Szerintem ez egyikünknek sem tetszik ezért ebben az évben a legjobb az lenne ha mindkettő blog lemondana a díjról, mert ez minden szempontból unfair volt.

Benyo513 2010.05.16. 10:11:37

Egyébként valaki elmondaná, hogy meddig tartott a live és, hogy még mik történtek, mert pont akkor lett áramszünet nálunk, amikor a GG intrójáról beszélt Othala :S.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.16. 10:28:09

@Benyo513: Olvasd el pls, amit a YeshNo blogon írtam, itt nem akarom újra leírni!

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.16. 10:45:12

Ide is bemásolnám, amit a YeshNo-ra leírtam, én ezzel szeretném lezárni a témát és elsimítani a dolgokat (ez egyedül nem fog menni :S)!

Én már tegnap is befejeztem vagy 2x minimum! De ez így nem megy! Nem fogom annyiban hagyni, hogy mindenki totál rosszul hiszi a dolgokat velem kapcsolatban, így nem lehet befejezni!

Értsétek már meg a *** életbe! Miért ilyen nehéz? Tudtommal kommentek során nem nyaltam a GG-nek (mégha úgy is tűnik, vannak ellenpéldák)! Nem szerettem volna a YeshNo-t lehurrogni ennyire (sajnos sikerült)! Nem akarom, hogy ne ők győzzenek, csak hogy ne így! Miért kell még mindig rajtam fennakadni? Szerintem mindenki hibázott már nagyot és mindenki követett el olyat, amit pár perc/óra múlva vissza kívánt csinálni (velem sokszor van ilyen, sajnos :S)! Most mért kell engem csesztetni? Szerintem nem szuahéli nyelven írtam, amit írtam! És ez a sok veszekedés is azért van, mert mindig kimondom, amit gondolok (néha talán nem kellene)! Így amikor azt mondom, hogy láttam a GG csalást is, nem állt szándékomban a GG-nek nyalni, nem akartam a YeshNo-t szétszekálni, csak a bundával volt bajom, valamint hogy elnézést kérek a YeshNo-tól ezért, akkor azt is totál komolyan gondolom! Értsétek már meg végre...

Benyo513 2010.05.16. 10:52:47

Kérem Minden Yeshno tagtól és az egyik csalótól (MrMister -re gondolok), MSN és Skype címét a benyoka513@hotmail.com -ra, mert 1. Itt nem tudjuk normálisabban megbeszélni a dolgokat 2. És szeretném csírában elfojtani ezt a témát, hogy épp ésszel és megfelelő döntésekkel meghozzuk a végső ítéletet.

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2010.05.16. 11:01:56

uh skacok, nem csak nektek volt zűrös éjszakátok...nálunk többször is elment az áram, meg a net is. Szép kis gubbanc volt az ELMŰ-nél :S

Kedves Yeshno!

Nem sajnáljuk tőletek a díjat, és azt se sajnáljuk hogy másodikak lettünk, mert az is egy szép eredmény. Csupán csak annyit sajnálunk hogy még mindig vannak olyan emberek a világon, akik íly módon csalnak, egy ilyen szavazáson. Nálunk is többször szavaztak, nálatok is, és ha engem kérdeztek még szerintem máshol is, de ez már mindegy. Elnézést kérek mindenki nevében, akik felbosszantottak titeket, és remélem hogy a GG közül, egyik tagunk sem írt valami rondát.

Természetesen az éjszaka gondolkoztam ezzel a díjjal kapcsolatban, és arra jutottam, hogy értelmetlen lenne nekünk elfogadni ezt a második helyezést. Mert ha így nézzük, az is elképzelhető, hogy harmadikak, vagy negyedikek lettünk volna. Ezért inkább aztmondom, hogy haggyuk a francba ezt az egészet, vagy máskor, szerezzük be egy jobb szavazót, és ismételjük meg valamikor, ha van kedv hozzá.

Üdvözlettel: Borsesz, és a GG team

----------------------------------------

Kedves MrMister!

Nem tudjuk hogy tényleg te voltál az a valaki. Ha nem te voltál, akkor elviszed valaki elől a sarat. De ha tényleg te voltál, akkor legalább volt benned annyi tisztesség, hogy ez bevalld.

Üdv: Borsesz

---------------------------------------

És most szerintem ne veszekedjünk tovább, zárjunk le mindent :)

Köszönöm: Borsesz
(elnézést a helyesírásért)

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2010.05.16. 11:13:45

Inkább töröltem az üziket :)

Killah · http://killahokorsegei.wordpress.com/ 2010.05.16. 11:28:19

Hát nah. Ez van ha az ember csinál valamit: Botrány. Tényleg, nem is tudom miért akartuk ezt, hogy legyen több videó, és ösztönözzük az embereket. Komolyan.

Millenotti · http://minecraftskill.blog.hu/ 2010.05.16. 11:36:51

@Killah: Az egésszel semmi baj nem lett volna, és itt jön az a bizonyos "ha"!

HA nem lett volna a bunda, nem kaptam volna fel a vizet és akkor nem lenne most semmilyen vita! Ennyi az egész, én reagáltam túl, méghozzá nem kicsit!

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2010.05.16. 11:41:27

@Millenotti: HAGGYÁTOK MÁR ABBA :(
komolyan mondom már én kezdek el mindjárt vitázni...már fáj a fejem...nem elég hogy nem aludtam semmit az éjszaka, még tovább moderálgathatom a kommenteket...NYUGI!

Borsesz · http://borsesz.blog.hu/ 2010.05.16. 11:44:08

@Gucs: de most ha bannolgatok, akkor abból is vita lesz, hogy én hogy merészeltem...ajjj...

MaxellZero 2010.05.16. 13:00:33

@Borsesz: Ezt nevezik 22-es csapdájának.:)

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2010.05.16. 15:24:28

Kedves Good-Games Team!

Részünkről nincs harag irántatok, ti is áldozatául estetek ugyanis ennek a manipulációnak, aminek mi. Ezért mi sem fogadjuk el a helyezést, és az ajándékot sem. Erről egy hivatalos tájékoztatót tartunk a következő live adás alkalmával 18:55-kor (a zenei blokkok után), illetve remélem, hogy a buggert is el tudjuk érni, hogy élőben fejtse ki, hogy miért tette amit tett.

Ez számunkra is rendkívül kellemetlen dolog, ugyanis a szerkesztőknek semmi, de semmi köze nincs a csaláshoz, illetve a manipulációhoz, és nem is kértünk meg rá senkit.

Szóval én is amellett vagyok a csapattal egyetemben, hogy legyen egy tisztességes szavazás, és az alapján dőljön el, ki legyen a győztes. Othinak egyébként aznap javasoltam a www.99polls.com/ oldalt. Ez nem sütik alapján szűri a szavazatokat, hanem egy olyan módszerrel, amit nem lehet még dinamikus IP-vel sem kijátszani (a sütitörlésről nem is beszélve).

Szóval további minden jót és sok sikert kívánok a YeshNo csapata nevében Nektek!

Laczfy87

Benyo513 2010.05.16. 15:42:22

@laczfy87: Nélkülünk(Yeshno és GG) lenne majd újból az Oscar vagy majd mi is nevezünk? Csak azért kérdezem, mert csak 9 válaszolási lehetőség van, de 11 blog nevezett.

laczfy87 · http://www.youtube.com/laczfy87 2010.05.16. 15:55:03

@Benyo513: Ha nem újból szavaztatás lesz, hanem új Oscar, akkor mi az új Oscarra nem nevezzük be, ha az előzőnek az újraszavaztatása lesz csak, akkor igen.

Killah · http://killahokorsegei.wordpress.com/ 2010.05.16. 20:55:55

@Millenotti: Most független ember szeretnék lenni, nem vagyok senki szóvivője, ezt leszögezem, ha valkinek baja lenne a mondandómmal, akkor ne a Yeshno-t anyázza, vagy bármit. Szóval: Kezd tényleg tele lenni a hócipőm veled. A Good-Games kulturáltan bejelentette hogy ugyan neki baja van ezzel hogy bunda volt, de senkit nem okol. Erre jössz te a nagy mindenható, és kevered itt a bélsarat. Kérdem én, egy hétköznapi állampolgár: MI A RÁKHERE KÖZÖD VAN EHHEZ? Komolyan mondom úgy beszélsz mint egy kiskirály. Elnézést a blog szerkesztőitől, ha a címzettől kapok egy E-mail címet akkor személyesen folytatom vele az eszmecserét.
süti beállítások módosítása