WTF Ázsianapok (by Benyo513)

2010.06.07. 12:00

Sziasztok!

Röviden a japánok hülyeségeiről szeretnék beszámolni, amiket az Ázsiamania nevű blogon láthattok(ezért is nagyon nagy köszönet jár, hogy megjelentethettük a cikkeiteket! ^^) , de hogy ne térjünk el a témáról, ezek is játékokról szólnak. El is kezdem a jó öreg Pac-Mannel. Tudjuk, hogy már lejárt téma, de azért még mindig fel lehet lelni egy pár érdekességet Pac-Man 30. szülinapjáról.

Kattanj a továbbra!

30 éves lett a mai napig minden gameplay-t kenterbeverű pontocska és szellemzabáló labirintusjáték. Számos tárgy jelzi ezt a nemes számot, de ez az egyik legizgalmasabb:

Az évforduló örömére dobnak piacra Japánban egy két boros poharat és két parafa alátétet tartalmazó pakkot, mindkettőn ott virít, hogy kedvenc Pac-Man-ünk immáron elérte a harmadik X-et. Most már csak egy Pac-Man tablettás bor hiányzik... haha, értitek?


 



 


 

 

 

 

 

 

 

 

Oh, amúgy a pakk csak 5250 Yen-be fáj... csekkoljátok csak le, hogy ez éppen mennyi forintban, szerintem tökmindegy milyen hangulatban van a világpiac és milyen erős vagy gyönge a forint, a Pac Man poharak ennyiért azért kicsit drágák.
 

Forrás: Ázsiamánia

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://good-games.blog.hu/api/trackback/id/tr452060202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása