T34 VS Tiger

2010.01.13. 15:05

 


 

A Tesztért katt a továbbra


     Ezt a játékot a G5 Software készítette, és 2009 októberében adták ki. A nevéből is látszik hogy ez egy tankszimulátor. Kevés ilyen játékkal játszottam, de erről többnyire pozitív véleményem van de természetesen nem tökéletes. Ugyebár a lényege az hogy harcoljunk egy tankkal, választhatunk hogy a Németek vagy az Oroszok oldalára állunk, és vagy egy Tigris 1-el, vagy egy T34-essel lehetünk. A játék próbálta visszaadni a tankok tulajdonságait, pl. a tigrissel nehezen lehet fordulni és kicsit lomha ellenben a T34, a játékban is gyors, mozgékonyra sikeredett. Amikor beléptem a játékba majd megnéztem a beállításokat, hát ott olyat láttam hogy majdnem tökön szúrtam magam. Ilyennel még soha nem találkoztam, pedig már sok játékkal játszottam már. Egy olyan opció volt a beállításokban hogy God Mod ON/OFF.   

 Jó legyen benne csalás de legalább akkor valami kódot kelljen beírni amit meg kell keresni a neten ami kihívást jelent, de így mindenki enged a kísértésnek és az egész játékot csalással játssza végig. Na mindegy. A tankok grafikája eszméletlen szépre sikerült, de a környezet kevésbé lett látványos de semmiképpen nem csúnya. Aki lekezdené a játékot annak először az orosz küldetéseket ajánlom mert könnyebb. Apropó, nehézségi szint nem jöttem rá hogyan kell állítani, ez azért van mert nem is lehet. A németek első küldetésénél már kezdtem kiakadni mert hangyányit nehéz volt. Megpróbálom ecsetelni. Az volt a lényeg hogy én a társammal lőjünk szét vagy 10 hegyoldalban elrejtett, ágyút majd semmisítsünk meg még 5 tankot. Hát nem könnyű. A küldetésekről annyit mondanék hogy próbált változatos lenni, hogy néha támadni néha védekezni, de mivel az egész 1944 nyarán az orosz sztyeppen játszódik, ezért ez egy kicsit rossz hogy mindig ugyanott vagyunk szinte. Bár nem vittem végig már csak 1-2 küldetés van, de nekem erősen úgy tűnik hogy ha a németekkel vagyunk nem változtathatjuk meg a történelmet ami elvárható lenne, ha már lehet velük lenni. Megemlítendő még az elsőre iszonyat nehéz irányítás. A tankokat több „módra” állíthatjuk, mindegyiknél más-más lehetőség van egyikben lőni, másikban nézelődni stb. A belső része a tankoknak baromi jó lett. A belső tér nagyon ki lett dolgozva. Tetszett még hogy sok kamera állás is van. Van a külső, vagy lehetünk a vezető nézőpontjában vagy a tüzérében. Lehetőségünk van még a munició típusának a kiválasztására .Mindegyiknek más-más tulajdonsága van. A a jobb tulajdonságúból értelemszerűen kevesebb van.A tárasink igazából csak dísznek vannak, mert ha pl. megelőzöm őket félre állnak és ott maradnak hát ezt had ne kommentáljam. Sokszor meg nem lőnek az ellenségre, és egyedül kell vagy 25 tankot kicsinálnom. Hát ezt nagyon rühellem minden játékban. Aki szereti a tankos játékokat annak csak ajánlani tudom bár egy idő után nehéz, és ellaposodik

 

Értékelés:

 

 

Pozitívumok: Szépen kidolgotott tankok, ötletesség.

Negatívumok: Sajnols egy idő után már kicsit unalmas és nehéz.

 

Hang/Zene: Nincs vele semmi gond, nagyon jók. 10/10

Mesterséges Intelligencia: A társainké kritikán aluli bár van ennél rosszabb is. 7.5/10

Grafika: Ezzel sinc semmi probléma, főleg a tankok egész jók lettek, bár itt-ott a környezet nem 100-as. 9.5/10

Játékélmény: Eleinte izgalmas bár először is nehéz, de egy idő után már unalmas. 9/10

Irányítás: Megszokható bár nem a legkönnyebb, kcisit komplikált. 9/10.

Összességében: Jó játék bár van 1-2 mélypontja, de próbáljátok ki. -->8.5/10

 

Kösz hogy elolvastad, a hibákat véleményeket, a kommentekbe írd kérlek, vagy ha írni akasrsz nekem az acelagyar@freemail.hu címen megteheted. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://good-games.blog.hu/api/trackback/id/tr771669494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ROw2 · http://www.xfire.com/profile/row2 2010.01.13. 20:29:51

CPU 3.0 GHz

1 GB RAM (2 GB for Vista)

1x speed DVD-ROM drive or better

2GB of free Harddisk space

nVidea GeForce 6600 or ATI Radeon 9600 (128 MB)

DirectX version 9.0c. DirectX 9 Compatible Sound Card
süti beállítások módosítása