Jöjjön a mai, és egyben a legdurvább bejegyzés is.

 

A szoknyvadász játékok következő generációja

A japán kreativitás határtalan, ha éppen marhaságokat kell kikeverni. Nippon földjén népszerű tevékenység a csinos hölgyek szoknyái alá tekintgetni és mobilt megfelelően pozícionálva fotót készíteni (pantyshot pantyshot!!!). Persze mivel ennek a leányok többsége nem kifejezetten örül, be is van tiltva a mozgalom, de mindez nem állíthatja meg az elméket, hogy más megoldásokkal folytathassák eme nagyszerű sporttevékenységüket. Néhány klikkelgetős erotikus játék ad ilyesmire lehetőséget, de azért egy gombot nyomni mégsem ugyanaz mint minden ujjunkat bevetve machinálni. Erre született egy megoldás most:

 

Tovább is van!
 

A technológia ma már odáig fejlődött, hogy egy egyszerű webcamerának a közbejárásával "belenyúlhatunk" a játékba. A Delusion Virtual Character Trouble címre keresztelt friss Ero-game avval fejeli meg az eddigi klikkelgetést, hogy saját kezünket a képernyő előtt lengetve és a levegőt markolászva tudjuk a hölgyek rúháit lecincálni vállát megpaskolni és elhívni egy jó sörre. A beépített "arc-követő" technikával pedig bármilyen szögből nézhetjük a habtestüket divatos ruhájukat és szép szemüket.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Ázsiamánia

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://good-games.blog.hu/api/trackback/id/tr92060317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása